Billig vit ansiktsbehandling nära Stockholm

billig vit ansiktsbehandling nära Stockholm

Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Forma Vita har en fantastisk hudvård sedan några år. Vår underbara hudterapeut Linda håller högsta klass. Vi har klassiska ansiktsbehandlingar, intensiva. Klassisk ansiktsbehandling, ryggmassage, handmassage och som Klassisk ansiktsbehandling (ca 90 min) AHA i ansiktsbehandling eller porrengöring.

Billig vit ansiktsbehandling nära Stockholm -

Ansiktsmassage Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen och svullnader minskar tack vare att lymfan dräneras. Detta innebär dock att vår hemsida inte kommer att fungera helt optimalt. Apparatur behandling inklusive rengöring, peeling, serum, peel off Alginate mask samt avslutande dagkräm. Spa Manikyr ca 90 min Peeling, handbad, nagel- och nagelbandsvård, härlig hand- och underarmsmassage, lyxig handmask, varmt paraffinbad.

Billig vit ansiktsbehandling nära Stockholm -

Vi använder cookies på vår hemsida för att ni ska få en så bra användarupplevelse som möjligt. Men detta är något som vi trivs med och som är vårt jobb, det allra bästa vi vet är nöjda kunder. I vår elevsalong kan du välja mellan många olika ansiktsbehandlingar till väldigt med de spårämnena som är nödvändiga för vitalitet och balans i huden. Klassisk ansiktsbehandling, ryggmassage, handmassage och som Klassisk ansiktsbehandling (ca 90 min) AHA i ansiktsbehandling eller porrengöring. Vi utbildar hud-och spaterapeuter. Vi har ett stort utbud av behandlingar. Du kan välja mellan allt i från en klassisk ansiktsbehandling till avancerade. billig vit ansiktsbehandling nära Stockholm

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Billig vit ansiktsbehandling nära Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *